Contacta 972 680 358 - hola@activitatsgarrotxa.com

Ponis de la Garrotxa

Ponis de la Garrotxa

Activitats

Ponis de la Garrotxa

Ponis de la Garrotxa. Els  ponis de la casa estan disposats a fer-vos passar una estona inolvidable.

Els ponis de la garrotxa, estan disposats a fer-vos passar estones inoblidables! A més un cop hageu gaudit de l’activitat us emportareu uj Amb els ponis fem rutes de 15 o de 30 minuts per la zona volcànica, amb els pares i un monitor per l’entorn del volcà Croscat. A més anem a moltes fires de Catalunya a fer passejades i les podeu saber mirant el nostre Facebook de ponis la garrotxa, o també al nostre blog.

Els ponis poden passejar els nens fent petites rutes de 15 o de 30 minuts amb els pares i un monitor per la zona volcànica.

What we Did?
Per als clients allotjats al càmping fem les tasques diàries gratuïtes. Al matí anem al camp a buscar els ponis i preparar-los per treballar. Els donem aigua, menjar… A la tarda els tornem al seu estable perquè descansin després d’un dia de passejades.
Client Info

Per als clients allotjats al Càmping Ecològic Lava es fan les tasques diàries gratuïtes. Al mati tots anem al camp a buscar els ponis i preparar-los per treballar. Els donem aigua, menjar, els raspallem.Els ponis són partíceps a moltes fires dels pobles per a passejar i estar més aprop dels nens. També tenim Casal Poniclub on podràs realitzar activitats amb els ponis i l’equitació.

Activitats a la Garrotxa
http://www.activitatsgarrotxa.com/ponis-de-la-garrotxa/
Other Details
Activitats
1 January, 2014
Activitats
En Família
Per els més menuts
Activitats
Ivan
Ponis a la Garrotxa
Copyright © 2014 Tots els drets reservats. Disseny i optimització per ApuntServeis Avís legal